Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 MedLife a finalizat achiziția clinicilor Anima - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sănătate |
|

MedLife a finalizat achiziția clinicilor Anima

MedLife (simbol busier pe Bursa de Valori București: M) a anunțat că a finalizat achiziția clinicilor Anima, cel mai mare ambulator în contract cu CASMB, consolidându-și poziția de lider, inclusiv pe segmentul corporate.
medici_doctori_spital.jpg

Concurența a autorizat MedLife să preia clinicile Anima

Anima Specialty Medical Services a avut, anul trecut, afaceri de 5,2 milioane de euro.

Achiziționarea integrală a rețelei de clinici Anima reprezintă cea de-a 15-a achiziție derulată până acum de grupul MedLife, fiind ultima achiziție anunțată, în februarie 2017.

MedLife la a 15-a tranzacție: a achiziționat Anima

Anima are șase policlinici și un laborator, unde lucrează peste 200 de angajați, specialiști medicali și personal de suport, fiind prima rețea de medicină privată cu rețea proprie de medicină de familie din România.

Totodată, Anima este unul dintre cei mai mari furnizori privaţi de servicii medicale de ambulator în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB), acoperind peste 15 de specialități, printre care medicină de familie, obstetrică – ginecologie, ORL, cardiologie, psihiatrie, reumatologie, alergologie și imunologie clinică.

Anima are în prezent 75.000 de abonați corporate, concentrați în special pe abonamente care acoperă servicii de medicina muncii, potrivit reprezentanților companiei. 

Grupul MedLife, controlat de familia Marcu, este unul dintre principalii furnizori privați de servicii medicale din România, operând în București o rețea de 7 hyperclinici, iar din decembrie 2016 s-a listat pe Bursa de Valori Bucureși.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii