Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Medicover, investiție de 400.000 de euro pentru noua clinică din Ploiești - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sănătate |
|

Medicover, investiție de 400.000 de euro pentru noua clinică din Ploiești

Unul dintre jucătorii de top pe piața serviciilor medicale private, Medicover, a investit 400.000 de euro în noua clinică din Ploiești, parte a strategiei de dublare a cifrei de afaceri pentru următorii trei ani.
Medicover Ploiesti

Unul dintre cei mai mari jucători de pe piața serviciilor medicale private din România, Medicover, a relocat clinica din Ploiești, pe care o deținea de mai mulți ani. Fostul sediul al era situat pe strada Ştefan cel Mare nr. 47A, iar acum se află într-un alt spaţiu din oraş, pe strada Mihai Eminescu nr. 7-9.

VEZI ȘI: 15 despre 2015: 15 evenimente desfășurate în domeniul sănătății în 2015

Pe lângă serviciile oferite și de celelalte unități, noua clinică mizează pe o specialitazare dedicată persoanelor care lucrează pe platforme marine (acreditarea Petroleum Doctor), un departament specializat în Meicina Muncii,  fiind și un centru acreditat pentru vaccinări internaționale. De asemenea, pacienții pot beneficia de pacienții beneficiază de acces la specializări precum Cardiologie, Oncologie, Pediatrie, Ultrasonografie, Ortopedie, Chirurgie vasculară, Reumatologie etc. Medicover Ploiești are o echipă de 27 de medici, dar se așteaptă o creșterea numărului acestora.

„Clinica din Ploiești este un pas important în strategia Medicover de a-și dubla cifra de afaceri în următorii trei ani, care înseamnă atât extinderea organică, cât și creșterea rețelei de parteneri sau achiziții”, spune Adrian Peake, directorul general al Medicover România.

CITEȘTE ȘI: Grupul Medicover a inaugurat cea mai mare clinică multidisciplinară din zona Pipera

Medicover este o companie multinațională, deţinută de oamenii de afaceri Jonas şi Robert af Jochnick și activă pe piața serviciilor medicale private de peste 20 de ani. În România, Grupul Medicover înseamnă o rețea de 16 clinici proprii( București, Timișoara, Cluj, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov) și un spital generalist în București.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii