Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Medicover a ajuns la 11 unități în București, odată cu investiția de peste 500.000 euro, în cea mai nouă clinică - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sănătate |
|

Medicover a ajuns la 11 unități în București, odată cu investiția de peste 500.000 euro, în cea mai nouă clinică

Medicover a inaugurat o nouă clinică multidisciplinară în București, în urma unei investiții de 500.000 euro. Clinica, a 11-a din București, este amplasată în Oregon Park, clădire situată în zona de nord a Capitalei.
rsz_medicover_oregon_park_3

Clinica din Oregon Park acoperă o suprafață de peste 700 metripătrați la parterul Clădirii B din complexul de birouri și asigură acces facil la servicii medicale la cele mai înalte standarde, atât pentru angajații care lucrează în partea de nord a capitalei, cât și pentru locuitorii din zonă.

Citește și: Adrian Peake, director general Medicover România:„Condițiile oferite personalului medical sunt în continuare precare”

Noua unitate Medicover este dotată cu echipamente de ultimă generație și pune la dispoziție peste 20 de specialități medicale la cele mai înalte standarde suedeze, inclusiv Medicină Generală și Internă, Cardiologie, O.R.L., Obstetrică și Ginecologie, Dermatologie și Psihologie. Clinica include, de asemenea, departamente specializate pentru servicii complete de Medicina Muncii și consultanță în Wellness și Nutriție.

Adrian Peake_Medicover Romania„Anul trecut ne-am concentrat pe extinderea rețelei noastre în România, astfel că am deschis două clinici noi, am achiziționat o a treia, și am relocat și extins alte două unități. Anul acesta, pe lângă extinderea la nivel regional, continuăm să ne dezvoltăm rețeaua principală din București, pentru a răspunde cererii semnificative din partea pacienților locali și comunității de business. Cererea pentru serviciile noastre medicale de înalt nivel a continuat să crească, iar 95% dintre pacienții noștri se declară mulțumiți și foarte mulțumiți de acestea”, a declarat Adrian Peake, director general Medicover România.

În prezent, echipa noii clinici Medicover din București reunește peste 40 de medici, psihologi, asistenți medicali și personal auxiliar și va continua să se extindă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii