Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Matthias Heinze a fost numit manager general Turner pentru Europa de Est - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Afaceri |
|

Matthias Heinze a fost numit manager general Turner pentru Europa de Est

Matthias Heinze (foto), vicepreşedinte pentru operaţiuni comerciale Europa Centrală și de Est al Turner Broadcasting System, a devenit Manager General pentru Europa de Est, preluând toate responsabilităție acestei poziții, informează Media Expres.
Mathias Heinze

Din noua sa funcţie, Matthias Heinze va conduce toate activitățile operaționale din Polonia, România şi Rusia, situându-se ierarhic sub conducerea lui Hannes Heyelmann, Senior Vice President și Managing Director pentru Europa Centrală și de Est și International Original Programming Strategy.

În Europa de Est, Turner operează televiziunile TNT, Cartoon Network și Boomerang și are birouri în München, Londra, Varșovia, Moscova și București.

De doi ani responsabil pentru Europa Centrală și de Est pe operaţiunile comerciale, Matthias Heinze a devenit un bun cunoscător al pieței de televiziune din Estul Europei și are printre altele misiunea de a extinde operațiunile companiei în regiune, potrivit declarației lui Hannes Heyelmann.

VEZI PROFILUL TELESPECTATORILOR LA EMISIUNEA „OMUL CARE ADUCE CARTEA”!

Matthias Heinze s-a alăturat companiei Turner în 2008, în funcția de director operațiuni comerciale pentru Germania. În 2013, a fost promovat în funcția de vicepreşedinte operaţiuni comerciale pentru Europa Centrală și de Est și, de atunci, se ocupă de veniturile Turner din Gemania, Austria, Elveția, Belgia, Olanda, Luxemburg, Europa Centrală și de Est și Rusia. Înainte de a se alătura Turner, Heinze a lucrat în vânzări și marketing pentru grupul ProSiebenSat.1.

Turner Broadcasting System International (TBS) operează printre altele televiziuni precum CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, dar şi reţele în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi Asia Pacific.TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO şi operează 180 de televiziuni, 32 de branduri în 37 de limbi, în mai mult de 200 de ţări. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.

Biroul din România este condus de Cristina Valasutean, director de distribuție pentru România, Bulgaria și fosta Iugoslavie și Laura Dumitrescu, Marketing & PR Executive.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii