Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Mastercard va acorda „Premiul Publicului” la TIFF - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesLife |
|

Mastercard va acorda „Premiul Publicului” la TIFF

Pentru al unsprezecelea an consecutiv, Mastercard urcă, în calitate de partener, pe scena Festivalului Internaţional de Film Transilvania şi oferă cinefililor prezenți la festival tehnologii inovatoare de plată.
tiff

Mastercard este partener al Festivalului Internaţional de Film Transilvania începând cu anul 2006. În 2014, a introdus, în premieră la un evenimentul cultural din România, plata contactless, iar din 2015 a devenit cardul preferat TIFF. Şi în acest an, compania va înmâna una dintre cele mai populare distincţii ale festivalului – Premiul Publicului.

„TIFF reunește an de an o comunitate frumoasă și filme impresionante într-o atmosferă specială care ne-a făcut mereu să ne implicăm cu pasiune și emoție în dezvoltarea acestui proiect minunat. Perioada festivalului reprezintă un timp al experiențelor unice și al creativității, precum și un excelent prilej de a împărtăși idei cu oameni valoroși. Alături de partenerii noștri din organizare și de cei prezenți aici, ne bucurăm de 11 ani de tot acest univers cultural. La fiecare ediție, sprijinim cinefilii prin soluții de plată moderne, rapide și inovatoare, astfel încât aceştia să se bucure relaxați de atmosfera spectaculoasă a festivalului, precum și de toate surprizele pe care le oferă Clujul”, a declarat Ada Iftodi, Marketing Manager România, în cadrul MasterCard.

Cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania se va desfăşura în perioada 2 iunie – 11 iunie, în Cluj-Napoca. Anul trecut, evenimentul a reunit peste 79000 participanţi şi circa 1100 regizori, actori, agenţi de vânzări şi specialişti din industrie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii