Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Marion Rathmann este noul director de programe al televiziunii TNT pentru Europa Centrală şi de Est - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Marion Rathmann este noul director de programe al televiziunii TNT pentru Europa Centrală şi de Est

Marion Rathmann a fost numită în funcţia de director de programe pentru televiziunile de entertainment ale Turner în Europa Centrală şi de Est, informează Media Expres. Ea va fi responsabilă de conţinutul de program linear şi non-linear, planificarea programelor, dublarea şi achiziţiile pentru televiziunile TNT din Germania, Polonia și România.
Marion Rathmann_TNT

Între 2002 și 2012, Marion Rathmann (foto) a lucrat în departamentul de programe al Tele 5, iar din 2008 a ocupat funcția de Head of Programming, în cadrul aceluiași department.

După ce a fost responsabilă de planificarea programelor la Motorvision TV, pe plan local și international, Marion Rathmann s-a alăturat echipei Turner, în calitate de Senior Programme Planning Manager Entertainment, înlocuindu-l astfel pe Alexander Goethel.

Marion Rathmann îi va raporta lui Matthias Heinze, vicepreşedinte pentru operaţiuni comerciale pentru Europa Centrală şi de Est şi manager general pentru Europa de Est.

România TV a depășit Antena 3 în sondajul de audiență națională pentru luna ianuarie 2016

Turner Broadcasting System International opereză în prezent televiziuni printre care CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, dar şi reţele în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi Asia Pacific.

TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO şi operează 180 de posturi de televiziune, 32 de branduri în 37 de limbi, în mai mult de 200 de ţări. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL URBAN – IANUARIE 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii