Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Maria Sharapova a picat un test antidoping - Forbes.ro
Cautare, Contributor

SportsMoney |
|

Maria Sharapova a picat un test antidoping

Tenismena a făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă, informează BBC.
4. Maria Sharapova

Maria Sharapova a picat testul antidoping la începutul acestui an, atunci când concura la Australian Open. Rusoaica în vârstă de 28 de ani spune că nu a fost conștientă de sancțiunile pe care le va suporta. „Am picat testul și îmi asum responsabilitatea”, a spus Sharapova, câștigătoarea turneului Wimbledon din 2004, în cadrul unei conferințe de presă.

„Luam acest medicament (Meldonium) de 10 ani, dar pe 1 ianuarie a devenit interzis”, a completat aceasta. „Pe 22 decembrie am primit un mail de la Agenția Mondială Antidoping referitor la viitoarele substanțe care vor fi interzise, dar eu nu am deschis acel mail”, a mai spus sportiva în cadrul aceleiași conferințe de presă.

VEZI CE LOC OCUPĂ MARIA SHARAPOVA ÎN TOPUL CELOR MAI BINE PLĂTITE SPORTIVE DIN LUME

Medicamentele pe bază de meldonium se folosesc, printre altele, în tratamentul bolilor coronariene, în tratamentul de prevenire a diabetului, în tratarea sindromului de abstinență în alcoolism cronic sau în tratamentul afecțiunilor acute și cronice ale circulației cerebrale.

Maria Sharapova ocupă locul 7 mondial în clasamentul jucătorilor de tenis și are o avere estimată la 29,7 milioane de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii