Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Marca de bere Grolsch îi invită pe consumatori să experimenteze realitatea virtuală - de acasă - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Marca de bere Grolsch îi invită pe consumatori să experimenteze realitatea virtuală – de acasă

Din această lună, consumatorii mărcii de bere Grolsch își vor putea face ochelari virtuali de acasă și să încerce experiențelor clipurilor 360.
Grolsch

Ochelarii realizați din ambalajul de doze Grolsch oferă posibilitatea de a vedea imaginea 360 din toate unghiurile. În orice moment, clienții pot experimenta ce era în spatele cadrului, în lateral, sus sau jos.

VEZI CARE SUNT CERINȚELE HARDWARE PENTRU EXPERIENȚA VIRTUAL REALITY

„Ne dorim prin fiecare provocare Grolsch să le aducem consumatorilor experiențe și posibilități noi prin care pot experimenta din creativitatea care ne înconjoară. Consumatorii noștri sunt în general primii care adoptă noile tehnologii, drept pentru care vrem să ținem pasul cu cele mai recente inovații, în acest caz fiind vorba de lansarea experiențelor 360, precum și a unui viewer dedicat”, spune Ingrid Viuleț, brand manager Grolsch.

Consumatorii pot accesa clipurile 360 care aduc în prim plan creațiile experimentaliștilot români pe canalul de Youtube al mărcii de bere.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii