Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Maison V. Cakes of Art, laboratorul de cofetărie artizanală, este prezent la Romanian Design Week - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Lifestyle |
|

Maison V. Cakes of Art, laboratorul de cofetărie artizanală, este prezent la Romanian Design Week

Pop Art (dupa Marc Bortun)
Singurul brand de acest gen selectat la Romanian Design Week, Maison V își prezintă creațiile prin expoziția de artă comestibilă „Hedonismul Artei Efemere”.

Maison V realizează torturi de lux creative pentru evenimente speciale, urmărind să exploreze toate formele și tehnicile de expresie artistică în mediul comestibil și să aducă obiecte de design originale în lumea gastronomiei.

Haute coutureCreațiile pot fi admirate până pe data de 5 iunie pe Strada Dobrota nr. 16, în intervalul orar luni-vineri, 10:00 – 20:00, iar sâmbătă şi duminică, între orele 12:00 – 20:00.

„Este o interiorizare la propriu a artei, cea mai literală formă de consum. Hrănirea, în sine, reprezintă un fundament al existenţei, dar când vorbim de un desert, consumarea lui transcede simpla nevoie fizică şi prin aceasta serveşte acelaşi scop cu celelalte forme de artă, procurarea unei plăceri, inclusiv estetice.”, povestește Katia Dănilă, creatorul torturilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii