Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 LANCEL a lansat împreună cu Dan Coma concursul de creație pentru tineri designeri - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Forbes.com

Modă |
|

LANCEL a lansat împreună cu Dan Coma concursul de creație pentru tineri designeri

Marți, 20 decembrie, echipa Lancel împreună cu Dan Coma a ciocnit un pahar de șampanie înainte de sărbători cu invitați de seamă, lansând totodată și un concurs de creație pentru tinerii designeri de accesorii.
Lancel Eveniment

În anul 1876, Madame Angèle Lancel a deschis un butic chic destinat articolelor de lux chiar lângă Opéra Garnier din Paris. Perioada interbelică a adus Casei LANCEL o dezvoltare uimitoare: patru etaje într-o clădire cochetă din Place de l’Opéra, sediul companiei și în prezent precum și o recunoaștere a valorilor brandului: dedicație, imaginație, inovație și expert artizan al accesoriilor din piele. Albert, fiul lui Madame Lancel a continuat extinderea afacerii, păstrând în același timp elementele definitorii: lux și calitate.
Începând cu 1997 marca LANCEL a devenit parte din Grupul Richemont al 2-lea că cifră de afaceri după LMVH, alături de alte branduri iconice precum Cartier, Van Cleef & Arpels, Piaget, Chloé, Alaïa, MONTBLANC, Vacheron Constantin, IWC, Jaeger-LeCoultre, Roger Dubuis, A.Lange&Sohne, Baume&Mercier, Alfred Dunhill.

În 1920 a fost creată prima poșetă „Bucket Bag” adică poșeta în formă de sac strâns cu baretă în partea de sus, model care azi este reprodus de toate marile case din lume, a fost mereu actualizat de către Casă LANCEL devenind astfel un item pentru colecționari. Ulterior au urmat și alte modele celebre: L’Adjani (omagiu adus actriței Isabelle Adjani), Brigitte Bardot (modelul inspirat din silueta actriței), CHARLIE (simbolul femeii puternice și sofisticate) și ultimul icon BIANCA (must have al fashionistelor de pretutindeni).

Dan Coma
LANCEL partener cu Dan Coma în România

În cadrul proiectelor internaționale de susținere și promovare a creativității locale și a manufacturii de cea mai înaltă calitate, în luna decembrie 2016, LANCEL inaugurează parteneriatul cu Dan Coma printr-o expoziție în interiorul boutique-lui LANCEL din București, expoziție de piese unice confecționate din piele de crocodil, blană de cincila și pene de gâscă.

Mai mult, în 2017, LANCEL împreună cu Dan Coma lansează un concurs de creație pentru poșete adresat tinerilor talentați care doresc să își facă cunoscute ideile inovatoare. În acest sens, în lunile ianuarie și februarie sunt așteptate în boutique-ul LANCEL desene/ schițe cu poșete. În luna martie, câștigătorul concursului va avea ocazia să i se producă poșeta manual, un singur exemplar, în atelierul Dan Coma iar apoi exemplarul va fi expus timp de o lună în boutique-ul LANCEL, împreună cu numele creatorului.
Din iunie 2016 Boutique-ul LANCEL , singurul boutique ce comercializează exclusiv “Luxury Leather Goods” LANCEL este localizat în Băneasa Shopping City, la parter.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii