Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 JTI, Top Employer - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Cariere |
|

JTI, Top Employer

PepsiCo_certificat_Top_Employers_2014.jpg
Institutul Top Employer analizează aproximativ 750 de companii la nivel mondial înainte de a oferi certificate companiilor cu cele mai bune rezultate în HR.

JTI a primit certificarea Institutului Top Employers în România și Europa, în 2014. Top Employers Institute atestă aplicarea unor standarde ridicate în domeniul resurselor umane. Potrivit acestora, JTI a obţinut cele mai bune punctaje la categoriile cursuri de pregătire profesională, dezvoltarea carierei și cultura organizațională, care au obținut câte 91,7%, 81,1%, respectiv 79,5%. 

Pe 11 martie, JTI a fost inclusă în Top 3 Employers Europe, iar rezultatele cercetării Top Employers au fost confirmate de un audit independent condus de Grant Thornton.  Jörg Schappei, Human Resources Senior Vice President JTI, susţine că „numărul birourilor JTI certificate de Top Employers s-a dublat față de anul trecut”.
Thomas McCoy, noul President & CEO JTI, consideră că strategiile HR au un impact semnificativ asupra modului în care acţionează angajații în organizație. 

JTI, membră a Grupului Japan Tobacco (JT), unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din tutun, cu sediul central la Geneva, a împlinit anul trecut  20 de ani pe piața locală, fiind una dintre primele companii multinaționale stabilite în România. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii