Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Jackie Kennedy poartă iconicul ceas Piaget în noul film despre viața Primei Doamne - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Orologerie de lux |
|

Jackie Kennedy poartă iconicul ceas Piaget în noul film despre viața Primei Doamne

Natalie Portman este protagonista celui mai recent film al lui Pablo Larrain despre viața admiratei Jackie Kenedy, una dintre cele mai populare și mai fotografiate Prime Doamnei ale secolului XX.
JACKIE poster

„Jackie” nu este numai soția președintelui John F. Kennedy ci și portretul unei femei în același timp iconice și misterioase, precum și un pilon axat pe credință, istorie, mitologie și, din păcate, pierdere.

Cunoscută pentru eleganța desăvârșită și simțul estetic tradus prin accesorii și alegeri vestimentare prețioase, personalitatea ei fascinantă apare de multe ori în timpul filmului purtând ceasul ei Piaget din aur sau alte bijuterii fine Piaget care întruchipează rafinamentul ei unic.

Amestecând realitatea și ficțiunea, filmul „Jackie” regizat de Pablo Larrain pictează un portret viu al personalității Primei Doamne. Acest portret în profunzime o surprinde pe Jackie Kennedy de-a lungul unei perioade de 4 zile după asasinarea soțului ei de pe 22 noiembrie 1963.

Pentru a-i păstra intact stilul inconfundabil și abordarea autentică a lui Larrain, ceasul purtat de Jackie Kennedy de-a lungul acelei ere își face apariția la încheietura mâinii ei, în anumite scene cheie ale peliculei. Robert Kennedy, fratele mai mic al președintelui jucat de actorul Peter Sarsgaard poartă, de asemenea, un ceas de epocă Piaget, care întruchipează eleganța acelei perioade.

9804 A6-Jade LR

Dispunând de un cadran de jad oval cu diamante și turmaline verzi, acest model de ceas Piaget este completat de o brățară cu țesătură foarte suplă, realizată dintr-o plasă fină de aur împodobit cu specificul decor Piaget „palace”. Ceasul atât de elegant a devenit emblematic odată ce a aparținut lui Jackie Kennedy, identificându-se cu epoca de aur a brandului Piaget și care acum face parte din patrimoniul casei de bijuterii.

G0A42216Pentru a coincide cu lansarea internațională a noului film, Piaget va edita o ediție specială a iconicului ceas cu cadranul său caracteristic din piatră, disponibil începând cu luna ianuarie a acestui an, în variantele G0A42216 și G0A42217.

Citește și Povestea ceasurilor care contează. Episodul 2017. O corespondență LIFETIME de la SIHH Geneva

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii