Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Intel a înregistrat venituri de 12,8 miliarde de dolari în primul trimestru - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Intel a înregistrat venituri de 12,8 miliarde de dolari în primul trimestru

Intel Corporation a raportat pentru primul trimestru al anului un venit de 12,8 miliarde de dolari, la același nivel cu venitul înregistrat în un venit operaţional de 2,6 miliarde de dolari, un profit net de 2 miliarde de dolari, în creștere cu 3% față de profitul înregistrat în T1 din 2014.
intel corporation

„Veniturile au fost constante comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, înregistrându-se o creștere de peste 10% în sectorul centrelor de date, IoT si memorii, compensând cererea mică pentru desktop PC-uri”, a declarat Brian Krzanich, CEO-ul Intel.

Compania a generat aproximativ 4,4 miliarde de dolari cash din operaţiuni, a plătit dividende în valoare de 1,1 miliarde de dolari şi a folosit 750 milioane de dolari pentru a răscumpăra 21 de milioane de acţiuni.

„Aceste rezultate întăresc importanța continuării strategiei noastre de creștere”, a adăugat Brian Krzanich.

Venitul Data Center Group a fost de 3,7 miliarde de dolari, având o scădere de 10% comparativ cu T4 2014 și o creștere de 19% față de aceeași perioadă a anului trecut;

Venitul Internet of Things Group a fost de 533 de milioane de dolari, având o scădere de 10% față de T4 2014 și o creștere de 11% față de aceeași perioadă a anului trecut; venitul segmentelor software și servicii a fost de 534 de milioane de dolari, în scădere cu 4% față de T4 2014 și cu 3% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii