Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Intel ar putea investi 5,5 miliarde dolari în fabrica din China - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Intel ar putea investi 5,5 miliarde dolari în fabrica din China

Intel a anunțat că ar putea  investi aproximativ 5,5 miliarde de dolari, în următorii ani, pentru a își extinde capacitatea de producție de memorie nevolatilă în fabrica din Dalian, China, transmite Reuters.
19. Intel

Memoria nevolatilă, care poate reține informațiile stocate chiar și atunci când calculatorul este deconectat de la sursa de curent, poate fi folosită în mai multe scopuri, de la detectarea tipurilor de fraudă privind tranzacțiile financiare și până la descoperirea anumitor boli.

Fabrica din Dalian se așteaptă să înceapă producția de tehnologie 3D NAND, care a fost dezvoltată de Intel în parteneriat cu Micron, în a doua jumătate a anului 2016, potrivit companiei.

Intel a înregistrat încasări totale de 14,5 miliarde dolari în cel de-al treilea trimestru al lui 2015, în scădere cu 0,7% față de aceeași perioadă a anului trecut. Compania a raportat cu profit de 3,1 miliarde de dolari, cu 6% mai mic față de cel din perioada similară din 2014.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii