Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 INS a publicat „Condiţiile de viaţă ale populaţiei din România” - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Macroeconomie |
|

INS a publicat „Condiţiile de viaţă ale populaţiei din România”

Institutul Naţional de Statistică (INS) anunţă apariţia publicatiei statistice „Condiţiile de viaţă ale populaţiei din România”, realizată pe baza rezultatelor Anchetei asupra calităţii vieţii din anul 2014.

Publicaţia oferă o descriere generală a condiţiilor de viaţă ale populaţiei utilizând principalele date privind starea de sănătate, educaţia, ocuparea, condiţiile de muncă, condiţiile de locuit, înzestarea cu bunuri de folosinţa îndelungată a gospodăriilor, situaţia economică a gospodăriilor, aspecte privind deprivarea materială.

Pentru o deplină transparenţă, sunt prezentate pe larg metodologia şi organizarea anchetei, precum si un glosar privind terminologia statistică utilizată, astfel încât să fie eliminate eventuale neclarităţi.

Lucrarea este susţinută de tabele şi grafice sugestive care oferă o imagine reală asupra condiţiilor de viaţa ale populaţiei din țară și poate fi consultată sau cumpărată de la sediul INS, bulevardul Libertăţii nr 16, sector 5, Bucureşti.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii