Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Începe turneul US Open cu cele mai mari premii din istoria tenisului mondial: 41,5 milioane de euro - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

SportsMoney |
|

Începe turneul US Open cu cele mai mari premii din istoria tenisului mondial: 41,5 milioane de euro

Între 29 august şi 11 septembrie a.c., cei mai buni jucători din clasamentele WTA şi ATP vor lupta pentru titlu în ultimul Turneu de Mare Şlem al anului, US Open.
Simona Halep

Eurosport va transmite în direct meciurile de pe toate arenele de la US Open pe Eurosport 1 şi Eurosport 2. În plus, meciurile vor putea fi văzute LIVE online, pe Eurosport Player, pe toată durata US Open-ului.

Fanii tenisului din România le vor putea urmări în acțiune pe Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Patricia Țig prezente anul acesta pe tabloul principal al competiţiei fetelor, și îi vor putea încuraja pe Horia Tecău și Florin Mergea în competiția de dublu masculin.

Simona Halep (foto), cap de serie numărul 5, este considerată de specialiști ca fiind a doua favorită a turneului, după liderul mondial Serena Williams. Forma foarte bună a româncei și faptul că anul trecut a ajuns până în semifinale, o recomandă pe Simona ca fiind una dintre cele mai complete jucătoare de tenis pe hard ale momentului.

Miza financiară anul acesta este extrem de mare pentru toți sportivii prezenți la US Open. Fondul total de premii este de 41.500.000 de euro, cel mai mare fond de premiere din toate turneele de tenis existente. Câștigătorii din competițiile de simplu vor încasa cel mai mult, în jur de 3.150.000 de euro fiecare.

Eurosport și-a consolidat în 2016 poziția de destinație preferată pentru turneele de tenis de Mare Șlem în Europa. Începând de sezonul viitor, fanii tenisului vor putea urmări în direct pe Eurosport și pe Eurosport Player, toate cele patru turnee de Mare Șlem: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open.

CITEȘTE CUM S-A MUTAT CULTURA PE INTERNET!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii