Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 IKEA România are un nou șef - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Cariere |
|

IKEA România are un nou șef

Stefan Vanoverbeke este noul Retail Manager pentru IKEA South East Europe, regiune din care fac parte România, Croația, Serbia și Slovenia.

Stefan va conduce operațiunile de retail din cele patru țări, se va implica direct în planurile de extindere și va colabora îndeaproape cu echipa de management existentă, informează compania.

După 8 ani în care a condus operațiunile IKEA România în calitate de Retail Manager, de la 1 octombrie, Cornel Oprișan va conduce un proiect de cercetare la nivel global, implementat de Inter IKEA Systems: Multi-channel transformation, în cadrul diviziei de Business and Customer Intelligence, Customer Insight Platform.

„Voi fi întotdeauna mândru de evoluția IKEA România. Am trecut prin multe de la deschiderea magazinului de acum opt ani și chiar înainte de asta, din 2005, de când am devenit primul angajat IKEA România. După ce am fost Retail Manager în România pentru o perioadă atât de lungă, cred că a venit momentul să mă alătur unor noi oportunități în cadrul IKEA Group,” declară Cornel Oprișan.

Stefan Vanoverbeke a preluat noul său rol în data de 1 septembrie, succedându-i în funcție lui Dragan Skalušević în calitate de Retail Manager IKEA SEE și va prelua în totalitate conducerea IKEA România de la 1 octombrie, când Cornel Oprișan va fi numit în noua funcție.

„Mă bucură faptul că mă voi alătura echipei de management IKEA South East Europe. Mi-am dorit o nouă provocare în cadrul IKEA Group, iar cele patru țări, România, Croația, Serbia și Slovenia se află într-o dezvoltare continuă, iar oamenii sunt extrem de entuziaști. Sunt convins că împreună vom avea rezultate excelente și că vom aduce și mai multă magie IKEA în regiune,” declară Stefan Vanoverbeke, Retail Manager IKEA South East Europe.

Anterior acestui rol, Stefan Vanoverbeke a deținut funcția de Retail Manager în IKEA Franța. El are o carieră de peste 15 ani în Compania IKEA; a început ca angajat în depozitul magazinului IKEA Zavantem din Belgia din perioada în care era student, apoi a fost director de magazin în IKEA Italia și Retail Manager în IKEA Polonia. Stefan Vanoverbeke a absolvit Universitatea Catolică din Leuven, Belgia, este licențiat în Inginerie Civilă și are un master în Sțiințe Sociale de la aceeași universitate.

IKEA a anunțat, recent, unde va fi amplasat cel de-al doilea magazin al companiei din România, dar și planurile legate de achiziționarea a 33.600 de hectare de pădure din România.

Citește și

IKEA a obţinut certificatul de urbanism pentru magazinul din Theodor Pallady (București)

IKEA Group a cumpărat 33.600 de hectare de pădure în România

Studiu IKEA: Care sunt obiceiurile bucureștenilor în bucătărie

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii