Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 IKEA Group, vânzări de 34,2 mld. euro în anul financiar 2016 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

IKEA Group, vânzări de 34,2 mld. euro în anul financiar 2016

Vânzările IKEA Group din anul financiar 2016 au ajuns la 34,2 miliarde de euro. Compania a mai anunțat că vânzările totale transformate în euro au crescut cu 7,1%.
2. IKEA

Raportat la cursurile locale, acestea au crescut cu 7,9%. Vânzările în magazine comparabile au crescut cu 4,8%. China rămâne una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere din IKEA Group, alături de Australia, Canada și Polonia. Germania își păstrează poziția de cea mai mare piață și este urmată îndeaproape de Statele Unite.

Ambele piețe au avut un an cu creșteri record. Expansiunea continuă în ritm susținut și planurile pentru deschiderea primelor magazine din India și Serbia de anul viitor decurg conform programului.

Din datele companiei mai reiese că, în anul financiar 2016, creșterea numărului de vânzări la becurile LED cu 15% este legată de ținta ca până la finalul anului 2020 să vândă 500 de milioane de becuri LED clienților IKEA.

Înlocuirea becurilor din casă cu becuri LED ajută la economisirea de bani și energie – becurile LED durează până la 20 de ani și folosesc cu până la 85% mai puțină energie decât becurile tradiționale. Anul financiar 2016 reprezintă perioada 1 septembrie 2015 – 31 august 2016.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii