Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Ianuarie 2017 a fost luna ianuarie cea mai valoroasă pe piața fuziunilor și achizițiilor din ultimii 11 ani în regiunea EMEA - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Servicii financiare |
|

Ianuarie 2017 a fost luna ianuarie cea mai valoroasă pe piața fuziunilor și achizițiilor din ultimii 11 ani în regiunea EMEA

Piața de fuziuni și achiziții (mergers & aquisitions) din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) a ajuns la cel mai înalt nivel înregistrat în lunile ianuarie din ultimii 11 ani, stimulată de mai multe tranzacții de mari dimensiuni, de miliarde de dolari, arată datele Thomson Reuters, transmite Reuters.
M&A-fuziuni-si-achizitii

Piața de M&A din EMEA a totalizat 90,8 miliarde de dolari, în prima lună a acestui an, cea mai mare valoare dintre lunile ianuarie din anul 2006 până în prezent, după ani de încetinere a creșterii pe piața americană, datorită tranzacției de aproape 30 de miliarde de dolari prin care Johnson & Johnson preia compania elvețiană de biotehnologie Actelions și achiziția de 25 de miliarde de dolari a grupului italian Luxottica de către rivalii francezi Essilor.

De asemenea, piața globală de M&A a crescut cu 38%, față de ianuarie 2016, ajungând la 258,2 miliarde de dolari, care este cel mai ridicat nivel pentru această lună începând cu anul 2011.

În plus, activitatea M&A transfrontalieră este la cel mai înalt nivel din 2006, cu 31% peste aceeași perioadă a anului trecut, cu valoarea de 106,8 miliarde de dolari.

Activitatea de M&A din cele două Americii a urcat cu 7%, comparativ cu luna similară de anul trecut, totalizând 109,8 miliarde de dolari, în timp ce activitatea din Asia a scăzut cu 12%, până la 57,6 miliarde de dolari.

 

Producătorul ochelarilor Ray-Ban a acceptat fuziunea cu Essilor în valoare de 46 de miliarde de euro

Johnson & Johnson va plăti 30 de miliarde de dolari pentru cumpărarea Actelion

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii