Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Hypermarketurile cora din București primesc 150 de studenți în stagii de practică - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Educaţie |
|

Hypermarketurile cora din București primesc 150 de studenți în stagii de practică

cora România a demarat un program prin care 150 de studenţi ai universităţilor din Capitală pot face stagii de practică în cadrul celor patru hipermarketuri cora din Bucureşti din Pantelimon, Lujerului, Sun Plaza şi Alexandriei.
studenti

Proiectul urmăreşte ca cei 150 de studenţi înscrişi în stagiul de practică cora, să aibă acces la serviciile de consiliere în carieră şi să beneficieze de activităţile experienţiale ale aprofundării cunoştintelor însuşite în facultate. Aceştia pot fi înscrişi în sistemul naţional de învăţământ, atât în cel de licenţă, cât şi în cel de master.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, „Investeşte în oameni”. Fiecare student va primi la finalul programului o subvenție de 900 de lei, iar 21 dintre ei care se dovedesc a fi cei mai buni stagiari vor fi premiați cu o sumă de 1.500 de lei impoziabilă.

„Prin prezentul proiect, cora doreşte să ofere studenţilor oportunitatea de a-şi exersa cunoştinţele teoretice într-un mediu de business, cu provocări reale, acest lucru facilitându-le alegerea unei cariere la finalizarea studiilor şi integrarea mai rapidă într-o companie. În prezent, există multe modele de succes în echipele cora, studenţi care au venit în practică, au rămas ulterior în companie şi au avansat pe poziţii importante. În cadrul proiectului, 150 de studenţi din universităţile din Bucureşti vor desfăşura stagii de practică în domenii precum comerţ, marketing, management şi resurse umane”,  au declarat reprezentanţii cora.

„Alte 3 proiecte se vor desfăşura în hipermarketurile cora din Cluj, Ploieşti şi Baia Mare, însemnând că 600 de studenţi vor avea posibilitatea să desfăşoare stagii de practică în domenii precum comerţ, marketing, management şi resurse umane”, au mai spus reprezentanţii cora.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii