Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 H&M deschide al 53-lea magazin din România, în Cluj-Napoca - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

H&M deschide al 53-lea magazin din România, în Cluj-Napoca

Din data de 8 aprilie, clujenii își vor putea face cumpărăturile într-un nou magazin H&M, amplasat în cadrul complexului comercial Platinia.
shutterstock_324068792

Magazinul H&M din Cluj-Napoca are o suprafaţă de vânzare de 1.800 metri pătraţi şi va pune la dispoziția vizitatorilor colecții pentru femei, bărbați, adolescenți și copii. De asemenea, pentru a duce mai departe conceptul de modă și calitate la cel mai bun preț, în mod sustenabil, clujenii care doresc să își aducă hainele nedorite având ca scop reciclarea acestora pentru a le oferi o noua viață, le vor putea depune în urna de colectare special amenajată în magazin. În schimbul fiecărei pungi cu textile, clienții vor primi un voucher pentru cumpărăturile ulterioare.

“Locuitorii din zona de vest a țării acordă o atenție sporită modului în care se îmbracă, dar sunt interesați și de aspectele sustenabile legate de modă. Ne face plăcere să le putem oferi un al treilea magazin în Cluj-Napoca, care răspunde tuturor cerințelor lor și care deservește una dintre cele mai aglomerate zone ale orașului” ,  au declarat oficialii companiei.

Magazinul H&M din cadrul complexului comercial Platinia îşi va deschide porțile pe data de 8 aprilie, de la orele 10:00, cu numeroase oferte şi surprize. Astfel, primii 50 de clienţi ai noului magazin vor primi carduri de cumpărături în valoare de 50 de lei. În plus, la fiecare 100 de lei cheltuiți în ziua deschiderii, aceştia vor primi 20% reducere pentru întreaga achiziţie. Pe lângă această ofertă, noul magazin H&M își așteaptă vizitatorii cu alte tipuri de promoții, precum și cu piese vestimentare în tendinţe, destinate sezonului de primăvară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii