Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 History prezintă în exclusivitate un nou sezon din „Extratereştri antici” - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

History prezintă în exclusivitate un nou sezon din „Extratereştri antici”

History prezintă în premieră sezonul al 7-lea al seriei „Extratereştri antici” în fiecare vineri, de la ora 21:00, începând cu data de 21 august, informează Media Expres.
??????????????

Seria revine în orașul Charma din India, unde arheologii au descoperit recent opere preistorice de artă, vechi de 10.000 de ani, ce se presupune că ar înfățișa extratereștri.

Alte locații exploarate în acest sezon sunt Marele Sfinx din Giza, locuri unde s-a purtat Războiul Civil American sau piramidele antice din Peru.

„Extratereştri antici” examinează controversatele teorii conform cărora ființe extraterestre au vizitat Pământul în urmă cu milioane de ani.

Serialul explorează informații datând de pe vremea vremea dinozaurilor și până la Egiptul antic, dar și fotografii contemporane. Fiecare episod introduce audiența în misterele, întrebările, speculațiile și controversele ce înconjoară aceste dezbateri.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin RCS & RDS (DIGI, dar nu în toată rețeaua), Telekom TV, UPC, AKTA, iNES IPTV şi Orange TV.

VEZI DOCUMENTARUL DIFUZAT DE DISCOVERY CHANNEL: „ERORI TEHNOLOGICE REMEDIATE”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii