Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 HCP Startup Challenge: Competiția dedicată startup-urilor care vor să dezvolte aplicații de Big Data - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

HCP Startup Challenge: Competiția dedicată startup-urilor care vor să dezvolte aplicații de Big Data

SAP, unul dintre principalii jucători pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, desfășoară la nivel regional, inclusiv în România, competiția HANA Cloud Platform Startup Challenge (HCP Startup Challenge), dedicată startup-urilor interesate să dezvolte aplicații de Big Data, compatibile cu platforma SAP HANA Cloud.
big data

Aplicațiile câștigătoare vor fi certificate de SAP și vor fi incluse în portofoliul global de soluții al companiei, iar cele mai inovative idei vor fi eligibile pentru obținerea unei finanțări din partea fondului de investiții Eleven.

HCP Startup Challenge reunește cele mai inovative startup-uri din țările din Europa Centrală și de Est, printre care și România, cu scopul de a le echipa cu instrumentele necesare pentru a-și transforma ideile într-un business real, cu prezență internațională.

Toate startup-urile din țară care dezvoltă soluții Big Data, IoT, Business Intelligence, Collaboration, Real-time Analytics și care sunt interesate să se extindă la nivel internațional, se pot înregistra pe site-ul concursului, termenul limită pentru înscrierea în competiție fiind 25 noiembrie 2015.

În cazul în care ideile sunt selectate în prima etapă a competiției HCP Startup Challenge, participanții se vor califica în finală, unde juriul va decide care sunt cele mai inovative trei aplicații care merită să fie certificate și promovate celor 250.000 de clienți ai SAP din toată lumea.

Pe 27 octombrie 2015, la sediul TechHub din București, compania organizează un workshop pentru inițiere.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii