Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Hai la Sovata! Nu ca „să-l vezi pe tata”, ci ca să-ți faci cumpărăturile în cortul Kaufland! - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Hai la Sovata! Nu ca „să-l vezi pe tata”, ci ca să-ți faci cumpărăturile în cortul Kaufland!

Kaufland România a inaugurat primul magazin estival amenajat într-un cort, în stațiunea balneoclimaterică Sovata, județul Mureș, care va sta deschis pe tot parcursul verii, până pe 17 septembrie 2017.
Kaufland_Sovata_cort_2

Conceptul magazinului este adaptat nevoilor clienților aflați în vacanță, de a face rapid cumpărături și de a găsi într-un singur loc toate produsele dorite.

Magazinul estival tip cort are o suprafață de vânzare de 1.350 de metri pătrați, este situat pe str. Primăverii nr. 58, Sovata.

Raioanele magazinului includ: legume și fructe, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME – MAI 2017

De asemenea, noul magazin este prevăzut cu un punct Grill, unde clienții pot mânca.

Parcarea cuprinde 92 locuri și 15 rastele pentru biciclete, iar programul de lucru al magazinului este de luni până sâmbătă între orele 8:00 – 21:00 și duminică între orele 8:00 – 18:00.

„Misiunea noastră este să fim mai aproape de clienți, iar ideea hipermarketului estival tip cort este un concept nou, modern și foarte dinamic, ce ne permite să facem mai accesibile produsele de calitate la prețuri reduse. Am ales Sovata pentru că este un important punct turistic, este primul magazin din acest oraș”, declară Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Recent, Kaufland România a primit certificarea Best Buy Award , care atestă că magazinele Kaufland au cel mai bun raport calitate-preț din România. Distincția a fost acordată în urma voturilor exprimate direct de către consumatorii români.

NU RATA SĂ VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL NAȚIONAL – MAI 2017!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii