Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Google Play Books, disponibil şi în România - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Media şi entertainment |
|

Google Play Books, disponibil şi în România

google_play_books.jpg
Google a anunţat că începând din această săptămână, secţiunea de cărţi electronice este disponibilă în Google Play şi pentru utilizatorii din România.

Iubitorii de lectură vor putea descoperi şi cumpăra cărţi bestseller, apariţii noi, titluri clasice şi multe altele, alături de milioane de jocuri şi aplicaţiile deja existente în magazinul Google Play, anunță compania.

Google Play foloseşte puterea cloud-ului pentru a gestiona divertismentul digital , astfel încât cei interesaţi pot cumpăra o carte pe telefon şi o pot avea disponibilă instantaneu şi pe computer sau tabletă, iar lectura poate fi continuată oricând din locul unde a fost întreruptă.

Utilizatorii pot descoperi, cumpăra şi citi cărţi de pe următoarele platforme: telefoane şi tablete Android, utilizatorii pot achiziţiona cărţi din Google Play şi le pot citi imediat cu ajutorul aplicaţiei Google Play Books; computer – desktop, cărţile pot fi cumpărate din Google Play, iar apoi citite şi din browser; iPhone şi iPad, cărţile pot fi citite în aplicaţia Google Play Books.

,,Lectura poate fi continuată chiar şi atunci când nu există o conexiune la internet, ceea ce face Google Play Books un bun partener pentru un zbor lung sau o călătorie cu trenul”, transmite Google România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii