Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Google a lansat Android Pay - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Google a lansat Android Pay

Google a lansat un sistem pentru plăți cu smartphone-ul care utilizează tehnologia NFC pentru dispozitivele bazate pe Android, scrie Yahoo Tech.
nfc

Sistemul pentru plăți dezvoltat de Google este conceput ca un portofel electronic și permite utilizatorului să plătească pentru bunurile achiziționate prin apropierea smartphone-ului de un terminal de plăți.

Google Android Pay, deși este similar cu Apple Pay,  va permite utilizatorilor să atașeze atât datele cardului de credit pe dispozitivele lor, cât și pe ale cardurilor de fidelitate. Pentru un plus de securitate, Android Pay nu va dezvălui datele efective ale cardului de credit într-o tranzacție, utilizând numărul contului utilizatorului atunci când se efectuează tranzacțiile.

Plățile efectuate prin Android Pay vor fi acceptate în aproximativ un milion de locații din SUA, potrivit lui Pali Bhat, manager de produs, iar Google și-a propus să mărească aria de acoperire „din mers”, în timp ce alte magazine vor fi echipate cu noi terminale de plăți care să suporte conectivitate NFC.

Android Pay este disponibil pentru oricare telefon care este prevăzut cu modul NFC și are măcar versiunea Android 4.4. Pentru a utiliza noul sistem este nevoie ca userii să instaleze aplicația din magazinul Google Play.

Cardurile de credit și debit compatibile cu noul sistem sunt emise de Visa, MasterCard și de alte bănci cunoscute.

„Vom continua să adăugăm chiar și mai multe facilități în lunile următoare”, a mai spus Pali Bhat.

Care este cel mai criticat aspect al Windows 10

Microsoft descarcă Windows 10 pe calculatorul tău, din oficiu, pentru orice eventualitate

Display inovator la iPhone 6S și 6S plus

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii