Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 GMP semnează campania în care promovează soluții complete pentru business de la Telekom România - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

GMP semnează campania în care promovează soluții complete pentru business de la Telekom România

???????????
Soluțiile complete pentru business din oferta Telekom România sunt prezentate publicului printr-o campanie de comunicare semnată de agenția GMP Advertising. Campania are două direcții: prima, în care soluţiile de comunicaţii şi IT sunt prezentate utilizatorilor și a doua, în care clienții – branduri celebre, prezintă prin mărturii modul în care soluțiile complete IT&C de la Telekom le spijină afacerea.

Olivia Bașag, Group Creative Director la GMP Advertising, a declarat: „Pornind de la valorile brandului: inovație, simplitate și competență, ne-am propus să realizăm spoturi memorabile, care să se diferențieze în categorie. În general, comunicarea B2B este aridă, de aceea am ales să ieşim din tipare prin dinamism, folosind efecte speciale de sunet și tehnici deosebite de montaj, pentru a crea o poveste în jurul unor afaceri care folosesc soluțiile complete IT&C Telekom”.

Campania este în derulare, pe TV, radio, online şi print. Printre clienţii Telekom România prezenţi în testimoniale și intervievați de jurnalistul Vlad Petreanu se numără branduri, precum: Billa România, Humanitas, Smith&Smith, Jumbo, Altex sau Ramada Nord.

Ruxandra Rău, Business Communication Manager, Telekom Romania, a spus: „Prin poziţionarea sa ca One-Stop Shop pentru soluţii complete de business, Telekom susţine  companiile din România cu toate soluţiile de comunicaţii fixe, mobile şi IT de care au nevoie, indiferent de mărimea sau obiectul lor de activitate. Inovăm şi ne dezvoltăm pentru a face viaţa de business a clienţilor noştri mai eficientă şi mai simplă, iar poveştile lor de succes stau mărturie.

Spoturile care sunt pe TV pot fi urmărite AICI.

Din echipa GMP Advertising care a contribuit la realizarea campaniei fac parte: Cristiana Belodan – Client Service Director, Corina Ghiorghiţă – Group Acount Director, Roxana Dinescu – Account Manager, Olivia Basag – Group Creative Director, Sebastian Romano – Copywriter, Alina Zaharescu – Senior Art Director, Alice Tătaru – Senior Strategic Planner, Radu Teodorescu – AV Producer, Ioana Stangacilovic – AV Producer.

Din echipa Telekom care a contribuit la realizarea campaniei fac parte: Ruxandra Rău – Business Communication Manager, Gabriela Lulea – Marketing Expert, Diana Mândru – Marketing Expert, Romeo Bunescu – Marketing Expert, Marius Cristea – Marketing Expert, Iuliana Costachescu – Marketing Communication Representative şi Laura Enea – Marketing Communication Representative.

Producţia spoturilor de prezentare a serviciilor a fost realizată de SAGA Film, în regia Studio Berlin Bauhouse.de.

Spoturile testimoniale s-au filmat cu casa de producţie Studio Set, în regia lui Goran Mihailov.

Şedinţele foto pentru campania de prezentare a serviciilor au fost făcute cu ajutorul casei de producţie New Folder, fotograf Dan Vezentan.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii