Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Georgică Cornu este acuzat de DIICOT de constituire de grup infracţional organizat, delapidare şi spălare de bani - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Topuri |
|

Georgică Cornu este acuzat de DIICOT de constituire de grup infracţional organizat, delapidare şi spălare de bani

Omul de afaceri Georgică Cornu, audiat miercuri la sediul DIICOT Mehedinţi, este acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare şi spălare de bani, într-un nou dosar cu un prejudiciu de aproape 12 milioane de lei, în care sunt vizate alte două persoane, informează MEDIAFAX.
Georgica Cornu.jpg

UPDATE: În urma audierilor desfăşurate, miercuri, la DIICOT Mehedinţi, în cursul serii omul de afaceri Georgică Cornu a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de DIICOT, omul de afaceri Georgică Cornu, fostul său asociat în grupul de firme Confort, Lucian Caraiman, şi un alt reprezentant al societăţilor sunt suspectaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, folosirea cu rea-credinţă a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect, delapidare în formă continuată şi spălare a banilor.

VEZI AVEREA LUI GEORGICĂ CORNU ÎN TOP 500 MILIARDARI FORBES!

Anchetatorii mai arată că omul de afaceri Georgică Cornu ar fi iniţiat grupul infracţional organizat în august 2012, ceilalţi doi suspecţi ocupându-se de scoaterea din patrimoniul SC C&C Confort SRL a unor bunuri libere de sarcini, pentru a împiedica executarea acestora, pentru ca mai apoi acestea să fie trecute sub controlul liderului grupului.

Prejudiciul în acest caz este de 11.990.931,39 lei, reprezentând valoarea bunurilor imobile scoase în mod fraudulos din patrimoniul SC C&C MH Confort SRL, prin fraudarea creditorilor acestei societăţi, inclusiv Ministerul Finanţelor Publice prin ANAF Timiş, precizează DIICOT.

Omul de afaceri Georgică Cornu a fost ridicat, miercuri, de poliţişti de la locuinţa sa din Timişoara, în urma percheziţiilor făcute într-un nou dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de trei milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii