Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 General Electric își vinde toate acțiunile deținute în divizia de carduri a Hyundai - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Servicii financiare |
|

General Electric își vinde toate acțiunile deținute în divizia de carduri a Hyundai

General Electric a anunțat, miercuri, că a acceptat să-și vândă toată participația de 43% la compania sud-coreeană de carduri de credit Hyundai Card, scrie Reuters. Hyundai Card este o divizie a conglomeratului sud-coreean Hyundai, care este prezent în țara noastră prin cunoscuta divizie auto.
card

Astfel, gigantul industrial american își continuă acțiunea de a-și limita expunerea în sectorul serviciilor financiare.

Hyundai Commercial, Affinity Equity Partners, GIC și AlpInvest au semnat un acord pentru a cumpăra pachetul deținut de GE, au mai spus reprezentanții gigantului american, fără să dezvăluie valoarea tranzacției.

În aceste condiții, GE iese din Hyundai Card după 12 ani, în momentul în care deținea din aceasta 69 de milioane de acțiuni.

De altfel, într-un depozit de reglementare, Hyundai Commercial, o firmă de auto-finanțare, a declarat, miercuri, că va cumpăra 30,5 milioane din acțiunele Hyundai Card deținute de GE pentru 258 de milioane de dolari, pentru „scopuri de management”. În plus, Hyundai Motor deținea 59,3 milioane de acțiuni la Hyundai Card, la sfârșitul lunii septembrie.

Prin noua vânzare, GE își continuă activitatea de lichidare a acțiunilor deținute în companii din domeniul financiar. În 2015, GE a fost de acord să vândă un pachet de 23,3% din Hyundai Capital, o altă firmă de auto-finanțare, pentru aproape 609 milioane de dolari. În plus, GE a finalizat vânzarea unui alt pachet din restul de 20%, în luna octombrie a anului trecut.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii