Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 „Game of Thrones”, sezonul al VII-lea, va fi difuzat începând cu 16 iulie în SUA - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

„Game of Thrones”, sezonul al VII-lea, va fi difuzat începând cu 16 iulie în SUA

Cel de al VII-lea sezon al serialului „Game of Thrones” va fi difuzat începând cu 16 iulie în SUA, a anunțat joi canalul HBO, relatează AFP și Reuters, conform AGERPRES.
HBO.jpg

„Game of Thrones”, o ecranizare a romanului cu același nume al lui George R.R. Martin, povestește intrigile familiilor de nobili care se înfruntă pentru a obține puterea, încercând în același timp să-i țină sub control pe „The White Walkers”, creaturi umanoide venite din Nord care trezesc morții la viață pentru a cuceri Westeros.

De la primul sezon din 2010, saga a câștigat 38 de premii Emmy — premiile pentru televiziune din SUA — dar și-a atras cele mai mari critici din istoria televiziunii din cauza violenței sale extreme și a scenelor de viol și incest. Acest lucru nu i-a îndepărtat pe fanii săi.

Audiența serialului în SUA a crescut până când a depășit 25 de milioane de telespectatori, dar „Game of Thrones” bate recorduri în întreaga lume. Ultimul episod din al șaselea sezon a fost difuzat pe 26 iunie 2016.

VEZI TELEVIZIUNILE CARE DEȚIN CONTROLUL PE PIAȚA TV DIN ROMÂNIA!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii