Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 GALERIE FOTO: Horia Colibășanu a pornit spre cucerirea Everestului - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Travel |
|

GALERIE FOTO: Horia Colibășanu a pornit spre cucerirea Everestului

Horia Colibășanu, unul dintre cei mai performanți alpiniști din istoria României, a început un proiect special: cucerirea vârfului Everest fără oxigen suplimentar și fără ajutorul șerpașilor. Pentru acesta, el a semnat un parteneriat cu Mercedes-Benz România.
Horia Colibasanu_Mercedes Benz GLC_1

Timișoreanul Horia Colibășanu are în palmares ascensiuni de succes pe 7 din cele 14 vârfuri montane de peste 8.000 de metri din lume. 

Pe 7 aprilie, el a pornit către cea de-a opta ascensiune, în munții Himalaya, dorind să cucerească vârful Everestului (8.848 de metri).

Va fi cea mai performantă expediție românească pe Everest în urma practicării alpinismului pur, ceea ce înseamnă escalada fără folosirea oxigenului suplimentar și fără ajutorul șerpașilor”, susțin reprezentanții Mercedes-Benz România, care au semnat un acord cu Horia Colibășanu, sub umbrela „Cucerește orice drum!”. 

Sunt încântat să beneficiez de sprijinul Mercedes-Benz în această experiență incredibilă pentru mine, la care visez de ani întregi. Construind pe pasiunea noastră comună pentru performanță, ambiția de a ne crea propriul drum și de a-l parcurge în deplin control și siguranță, acest parteneriat îmi conferă încrederea necesară pentru a porni în cucerirea celui mai înalt vârf al lumii”, a afirmat Horia Colibășanu, singurul alpinist român care a primit distincția „Spirit of Mountaineering, din partea celui mai prestigios club montan din lume.

Alpinistul a optat să înceapă acest parteneriat alături de Mercedes-Benz GLC. Activ și versatil, GLC cucerește orice drum combinând rafinamentul și eleganța specifice Mercedes-Benz cu robustețea unui SUV ce nu face compromisuri la nivel de sportivitate. 

Avem toată admirația și respectul pentru activitatea lui Horia Colibășanu – este un partener care reprezintă România pe vârfurile celei mai înalte performanțe la nivel internațional. Alpinismul de altitudine este un sport al tăriei fizice și psihice, al caracterelor puternice – un sport pur, pe care ne bucurăm să îl putem susține. Pentru Mercedes-Benz, o companie cu o tradiție puternică la nivel local în ceea ce privește susținerea și promovarea excelenței, este un motiv de mândrie să îi putem fi alături și îi dorim să revină din expediție teafăr și încununat de succes”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars și CEO al Mercedes-Benz România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii