Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 „Gala Forbes 100” - 100 de ani de presă de business de calitate - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Evenimente |
|

„Gala Forbes 100” – 100 de ani de presă de business de calitate

În aceasta seară, 22 mai 2017, Forbes România va organiza la Sala Unirii de la Palatul Parlamentului GALA Forbes 100, un eveniment aniversar extraordinar care sărbătorește 100 de ani de presă de business de calitate.
Forbes 100_web_sponsori_11_final

Lansată de către familia Forbes în 1917 pentru a sprijini „the doers and the doings”, revista Forbes îi promovează de 100 de ani pe toți acei antreprenori inovativi, hotărâți, visători, inovativi și neobosiți care transformă lumea în care trăim.

Evenimentul va suprinde un arc peste timp, prin care Forbes România își dorește să lege trecutul, prezentul și viitorul, printr-un tur spectaculos a 200 de ani de business și nu numai. Invitatul de onoare al acestui eveniment de marcă va fi Excelența Sa Hans G. Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România.

Gala Forbes 100 va celebra, mai presus de toate, arta de a trăi frumos și de a face business de calitate, două principii în care noi, cei de la Forbes România, credem cu toată tărie și le aplicăm în fiecare zi.

Dorim să le mulțumim partenerilor care vor face ca această seară să fie specială: BMW România, în calitate de partener strategic,

Nespresso, Official Coffee pentru Gala Forbes 100 Carrefour România, în calitate de partener strategic, Maurer Imobiliare în calitate de partener Platinum

În calitate de partener Gold: Samsung, Banca Transilvania, Zenith, Galt Orologerie elvetiana, Garanti Bank, Mc Donald’s, Knight Frank, Praktiker, Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești în calitate de partener Silver și Amcham în calitate de partener Instituțional!

Mulțumim de asemenea partenerilor:

Les Ateliers Nomad pentru Videomapping, Florăriile Iris, Zexe Braserie, Graphtec Design, Revtech, PepsiCo, Hansen, AntiqueCenter, Anticariat 1, Romanian Bussiness Leaders, Koon, Different Motorcycle, Nomad SkyBar, Residence Hotel, Calif, Petrișor Events.

Ținutele au fost asigurate de Molecule F, Monocult și Alda Ciceu.

Și de asemenea artiștilor:

Viorica Pintilie, Trupa Golan, Backstage Boys, Cuibul Artiștilor.

Despre Forbes România:

Universul Forbes cuprinde la cinci ani de la relansarea brandului pe piața românească o revistă lunară de business- Forbes Romania, o revista lunară de lifestyle – ForbesLife , o revistă trimestrială de lux și atitudine – Up by Forbes, o revistă semestrială de orologerie – Lifetime, precum și binecunoscutele proiecte anuale – Forbes Kids și Forbes 500.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii