Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 FOTO: Rolls-Royce-ul lui Ion Țiriac, expus la muzeul BMW din München - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Lifestyle |
|

FOTO: Rolls-Royce-ul lui Ion Țiriac, expus la muzeul BMW din München

Rolls-Royce Phantom IV 1952
Prima expoziție Rolls Royce din muzeul BMW din München cuprinde, pe lângă alte modele reprezentative pentru marcă, un Phantom IV din 1952, proprietatea omului de afaceri Ion Țiriac.

Automobilul Rolls-Royce Phantom IV a fost împrumutat muzeului de omul de afaceri Ion Țiriac, prezent în Topul Forbes 500 Miliardari 2012 cu o avere estimată la 700-730 de milioane de euro.

GALERIE FOTO: Rolls-Royce-ul lui Ion Țiriac de la muzeul BMW din München

Automobilul, fabricat în 1952, este unul dintre cele 16 modele similare existente în lume și este ”extrem de valoros”, potrivit lui Torsten Müller-Ötvös, CEO al Rolls-Royce Motor Cars Limited, parte a BMW Group.

Prima expoziție Rolls-Royce din muzeul BMW de la München a fost inaugurată oficial ieri, 20 martie și celebrează un deceniu de la preluarea prestigioasei mărci auto de către BMW Group în ianuarie 2003, precum și 150 de ani de la nașterea unuia dintre fondatorii brandului, Sir Henry Royce.

Exponatele spun povestea producătorului de mașini de lux în detalii cronologice, de la întâlnirea din 1904 a fondatorilor companiei, Sir Henry Royce și Charles Stewart Rolls și până în prezent.

Profilul lui Ion Țiriac în Top Forbes 500 Miliardari 2012

Expoziția, care se întinde pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați, include 15 automobile Rolls-Royce, fabricate între 1907 și 2012. Colecția include faimosul model Rolls-Royce 10EX, unul dintre cele mai semnificative concepte auto din lume, construit în 1926 pentru a demonstra potențialul ”noului Phantom”.

Alături de mașini, sunt expuse și alte produse care ilustrează măiestria producătorilor britanici de articole de lux, inclusiv din domeniul modei, al obiectelor din piele, pantofilor dar și al obiectelor din argint și sticlă.

”Automobilele noastre contemporane se caracterizează printr-un amestec unic între tehnologia și expertiza germană și extraordinara măiestrie britanică”, subliniază Torsten Müller-Ötvös.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii