Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 A fost inaugurat parcul de distracții outdoor Miramagica - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Afaceri |
|

A fost inaugurat parcul de distracții outdoor Miramagica

Antreprenoarea Lucia Prăjișteanu, care conduce Britta Trading, a inaugurat luni, în Herăstrău, primul său proiect outdoor, Miramagica, în urma unei investiții de aproape două milioane de euro, punând la dipoziția celor mici cea mai mare roată de distracție din București, cu un diametrul de 25 de metri și 18 cabine a câte șase locuri.
Lucia

Conceptul Miramagica a fost creat si implementat de o echipa de designeri internaționali, care au mai dezvoltat parcuri de divertisment şi în Marea Britanie, Spania sau Italia.

Alături de cea mai mare roată din capitală, în parc sunt alte șapte jocuri, printre care turnul Spark, de zece metri, caruselul Tornado, bărcuțe, trambuline, derby, mașinuțe tamponabile și un trenuleț.

Despre piața în care activează, Lucia Prăjișteanu spune că este una în curs de dezvoltare și remarcă faptul că societatea românească devine din ce în ce mai pretențioasă. „Românii călătoresc mult în străinătate și când se întorc în țară, vor să vadă și aici ceea ce au găsit peste hotare. Piața va urca din punct de vedere al calității”, spune ea.

Dezvoltatorul Britta Trading a avut afaceri de 768.993 euro în 2014, potrivit datelor de la Ministerul de Finanțe.

Antreprenoarea Lucia Prăjișteanu a investit aproximativ 2 mil. euro într-un parc de distracţii outdoor

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii