Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți! - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți!

Știm că suntem citiți și apreciați de multe categorii de persoane din societatea românească. Tocmai de aceea, venim astăzi în fața voastră cu o rugăminte: „Haideți să ajutăm victimele din Colectiv!”
colectiv

Ne citesc studenții, artiștii, creativii, influencerii, managerii, liderii, directorii generali și, bineînțeles, antreprenorii. Doamnele și domnii, tinerii și cei în vârstă, cei care visează și acționează. Noi, cei de la revista Forbes România, vă mulțumim pentru că ne citiți și pentru că, prin activitatea și reușitele dumneavoastră, avem atât de multe lucruri frumoase de comunicat.

Astăzi venim însă în fața dumneavoastră cu o rugăminte – o mare rugăminte pe care o vom repeta de multe ori, până ajunge la toata lumea: haideți să ajutăm!

Sunt, până acum și noi speram să se oprească aici, 46 de victime în urma incendiului din Colectiv. În spitale mai sunt mulți, prea mulți răniți, ale căror familii se pregătesc, în cel mai bun caz, de o recuperare lungă și extrem de costisitoare.

Vă rugăm faceți-vă timp să urmăm singurul îndemn care ne face oameni: Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți!

Și donați în aceste conturi, pentru a face tot ce putem. Acestea sunt conturile pe care le avem în acest moment. Sperăm ca se va face și unul comun, pentru simplificare. Pe măsură ce avem noi informații, vom actualiza lista.

O listă actualizată creată online puteți regăsi la linkul de mai jos:

https://docs.google.com/document/d/1BHvCv0g-6mDiM1DiqCRPyxXd4g6x8nJGkEwr4EwAnfc/preview?pli=1

Vă mulțumim!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii