Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Salesforce va investi 100 milioane dolari în start-up-urile europene - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Salesforce va investi 100 milioane dolari în start-up-urile europene

Salesforce a anunțat, astăzi, că va investi aproximativ 100 milioane dolari în start-up-urile europene în următorii cinci ani, scrie venturebeat.com.
salesforce

John Somorjai, vicepreședintele companiei și șeful Fondului de Investiții, a declarat că de-a lungul celor șapte ani în care a călătorit prin Europa, el a observat că start-up-urile și antreprenorii de aici s-au dezvoltat rapid, mai ales în ultimele 18 luni.

El a explicat că piața din Europa a devenit una dintre cele mai dezvoltate în domeniul serviciilor cloud.

Fondul de Investiții a finanțat, deja, companii europene, printre care se numără: CartoDB, Cloud9 IDE, CloudSense, NewVoiceMedia, Qubit, Universal Avenue și YOUR SL.

Pentru început, Fondul de investiții își va întrepta atenția asupra firmelor care dezvoltă aplicațiii și utilizează elemente de cloud, mobile și social.

Anunțul celor de la Salesforce a venit doar la câteva zile după ce Cisco System a anunțat că plănuiește să majoreze investițiile din Franța de la 113 milioane de dolari la 226 milioane de dolari.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii