Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Familia Lucescu - Forbes.ro
Cautare, Contributor

500 miliardari |
|

Familia Lucescu

Mircea_Lucescu.jpg
Avere: 48-50 milioane de euro Reşedinţă: Bucureşti Domeniu: Sport, asigurări, comerţ, imobiliare

Familia Lucescu se poate mândri cu doi antrenori de talie internaţională. După ce Mircea Lucescu (foto) şi-a demonstrat abilităţile de tehnician la echipe precum Brescia, Inter Milano, Galatasaray, Beşiktaş sau Şahtior, a venit rândul fiului să îşi construiască un nume mare în domeniul în care tatăl său a făcut deja carieră.

Momentan, Răzvan Lucescu este selecţionerul echipei naţionale, pe care încearcă să o califice la Campionatul European din 2012, în pofida criticilor venite din partea impresarilor şi a preşedinţilor de cluburi. Lucescu junior câştigă la echipa naţională un salariu de 250.000 de euro anual, departe de venitul tatălui său, care este plătit de Rinat Ahmetov cu 3,5 milioane de euro anual, la care se adaugă prime consistente pentru îndeplinirea obiectivelor.

Familia Lucescu controlează compania Nemira Grup, care deţine 18 spaţii comerciale închiriate în Bucureşti, în cartierele Drumul Taberei, Crângaşi şi Militari. Printre firmele familiei se numără şi Belgrad 5 Management şi Present Moda, care activează în domeniul turismului şi al confecţiilor textile. Firmele nu au reuşit să obţină profituri consistente. Un alt business al Luceştilor care nu a confirmat este agenţia de turism Neli Voyages, închisă anul acesta din cauză că opera pe pierdere. Acţionarii Mircea Lucescu, Elena Lucescu, Răzvan Lucescu, Ana Maria Lucescu şi Simona Antoaneta Iancu au hotărât dizolvarea companiei şi ca toate activele societăţii să intre în posesia acţionarilor. 

În ultimii ani, familia Lucescu a ales să îşi petreacă vacanţele departe de agitaţia oraşelor mari, alegând destinaţii exotice precum Spania, Monte Carlo, Riviera Franceză sau Insula Creta. Anul acesta, Mircea Lucescu a evadat pentru câteva zile împreună cu soţia lui, Neli, în insula italiană Capri, renumită pentru plajele superbe şi condiţiile de cazare excelente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii