Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 F64 se extinde în comerţul online - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Uncategorized |
|

F64 se extinde în comerţul online

F64, unul dintre principalele magazine foto-video din țară și din Europa de Est, anunță listarea produselor sale şi pe platforma eMAG Marketplace. Parteneriatul semnat cu eMAG face parte din decizia companiei de a se extinde şi mai mult în comerţul online.
F64

În primul an în eMAG Marketplace, F64 va vinde aparate foto, camere video, obiective, blițuri, genţi dedicate, trepiede, filtre, acumulatori și o gamă variată de accesorii. Odată înregistrată o comandă pentru F64 prin intermediul acestei platforme, aceasta este preluată în acelaşi timp de magazin și livrată.

Proiectul eMAG Marketplace, lansat în primăvara lui 2011, a ajuns în prezent la peste 600 de parteneri. De-a lungul celor patru ani, eMAG a investit în dezvoltarea tehnologiei, creșterea calității serviciilor oferite și extinderea platformei prin intrarea de noi parteneri. Până la sfârșitul anului 2015, clientul eMAG va găsi pe site o gamă extinsă la un milion de produse, peste 1.000 de subcategorii și peste 10.000 de branduri.

„Am identificat împreună cu partenerii noştri zona serviciilor personalizate, a celor care aduc plus valoare clientului şi încurajează pasiunea și experienţa unică şi, astfel, ne-am integrat şi în eMAG Marketplace. Acest parteneriat face ca produsele noastre să fie de acum şi mai accesibile celor interesați de domeniul fotografiei. Totodată, este o provocare pentru noi să continuăm în această competiţie a serviciilor online, unde eMAG a ridicat ştacheta în mod constant”, spune Marian Alecsiu, cofondator F64.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii