Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Evolio lansează un telefon rezistent la şocuri mecanice, praf şi umezeală - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Evolio lansează un telefon rezistent la şocuri mecanice, praf şi umezeală

Evolio, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de IT&C din țară, lansează Ranger, telefonul rezistent la şocuri mecanice, praf şi umezeală.
telefon-evolio-ranger-dual-sim-green

Ranger este dotat cu o carcasă cauciucată cvasi-ermetică și face parte din categoria telefoanelor „rugged”, având factor de protecție IP56.

Telefonul funcționează în rețelele de telefonie de tip 2G, în Orange, Telekom și Vodafone, iar accesul la internet este asigurat prin tehnologia GPRS. Acesta dispune de un acumulator de 1.200 mAh care asigură o atuonomie de funcționare de aproximativ cinci zile și un slot pentru card de memorie care suportă Micro SD de până la 16 GB.

Ranger dispune și de facilitățile de bază, mai precis de cameră foto, Radio Fm, lanteră și conexiune Bluetooth, fiind disponibil în două variante de culoare, dual SIM verde și single SIM galben la un preț de circa 199 lei.

„Ranger este un telefon rezistent, potrivit pentru cei care petrec mult timp în aer liber, fie prin natura meseriei, fie a pasiunii pentru aventură şi sport. Este primul telefon rugged din portofoliul Evolio, un segment de nişă care câştigă teren în contextul unei pieţe dinamice şi al specializării tot mai pronunţate”, spune Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio România.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii