Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Eurosport transmite 250 de ore de tenis în direct pe durata Open-ului Franței - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Eurosport transmite 250 de ore de tenis în direct pe durata Open-ului Franței

Eurosport transmite, în perioada 22 mai – 11 iunie, turneul de tenis de la Roland Garros (Franța), unde vor participa jucători celebri ca Novak Djokovic, Rafael Nadal, Angelique Kerber, dar și românca Simona Halep, cu transmisiuni la televizor și pe Eurosport Player, totalizând 250 de ore de tenis în direct, informează Media Expres.
Open Franta

Eurosport a creat pentru Roland Garros o echipă din care fac parte vedete care împreună au câștigat de-a lungul timpului 80 de titluri în cadrul turneelor de Mare Şlem*.

Acoperirea mediatică oferită de Eurosport Openului Francez se extinde dincolo de cele două săptămâni de tenis în care vor fi difuzate meciurile de pe tabloul principal.

Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal va fi transmisă în direct de la Paris, vineri 26 mai, la ora prânzului.

Date importante:

Luni, 22 mai – Meciurile turneului de calificare pentru Roland Garros

Vineri, 26 mai – Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal la Roland Garros

Duminică, 28 mai – Prima zi de joc pe tabloul principal al turneului

Sâmbătă, 10 iunie – Finala la simplu feminin

Duminică, 11 iunie – Finala la simplu masculin

VEZI PUBLICITATEA LA RADIO – TRIMESTRUL I 2017

În luna ianuarie 2017, Eurosport a înregistrat cea mai mare audiență pentru un meci de tenis, care a fost și al doilea cel mai vizionat eveniment sportiv din istoria canalului, atunci când Roger Federer l-a învins pe Rafael Nadal la Open-ul Australiei. Meciul a înregistrat un vârf de audiență de 20,7 milioane de telespectatori pe canalele Eurosport și pe cele libere la retransmisie deținute de Discovery în Europa.

Lista completă a vedetelor ce colaborează cu Eurosport, prezente la Roland-Garros:

Versiunea Internațională – Mats Wilander (7 titluri de Mare Șlem la simplu, 1 titlu de Mare Șlem la dublu), Barbara Schett, Patrick Mouratoglou, John McEnroe (7 titluri de Mare Șlem la simplu, 9 titluri de Mare Șlem la dublu, 1 titlu de Mare Șlem la dublu mixt), Chris Evert (18 titluri de Mare Șlem la simplu, 3 titluri de Mare Șlem la dublu)

Spania – Alex Corretja, Conchita Martinez (1 titlu de Mare Șde la simplu)

Germania – Boris Becker (6 titluri de Mare Șlem la simplu)

Franța – Henri Leconte (1 titlu de Mare Șlem la dublu), Marion Bartoli (1 titlu de Mare Șlem la simplu), Mathilde Johansson, Camille Pin, Nicolas Escudé, Jean Paul Loth, Emilie Loit, George Goven

Marea Britanie – Mary Pierce (2 titluri de Mare Șlem la simplu, 1 titlu de Mare Șlem la dublu mixt), Jo Durie (2 titluri de Mare Șlem la dublu mixt), Frew McMillan (5 titluri de Mare Șlem la dublu, 5 titluri de Mare Șlem la dublu mixt), Pat Cash (1 titlu de Mare Șlem la simplu)

Rusia – Anna Chakvetadze

Suedia – Thomas Enqvist, Jonas Bjorkman (9 titluri de Mare Șlem la dublu)

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii