Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Epson lansează o nouă gamă de imprimante și scanere și estimează o dublare a contei de piață - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Epson lansează o nouă gamă de imprimante și scanere și estimează o dublare a contei de piață

Epson a lansat în România noua gamă de imprimante și scanere ultrarapide WorkForce și estimează dublarea contei de piață în acest an.
WorkForce-Pro-WF-5690DWF-Picture-11

Piața românească a echipamentelor business inkjet a fost anul trecut de 9.300 de unități, potrivit datelor IDC România.

,,Epson a vândut în România aproximativ 430 de unități, în 2013, iar pentru 2014 estimăm vânzarea a circa 800 de unități din categoria business inkjet din care, circa 650 de unități, din gama lansată acum”, a declarat Alina Silvestru, specialist marketing Epson România și Bulgaria.

În ceea ce privește piața scanerelor, în România anul trecut s-au vândut circa 1.250 de unități, potrivit Info Sourse, iar Epson România a atins o cotă de 16% din această piață. ,,În 2014 estimăm vânzarea a 400 de unități, ceea ce înseamnă o dublare a cotei de piață”, a mai declarat reprezentantul Epson România.

Gama de imprimante WorkForce Pro WF-5000 (WF-5690DWF, WF-5190DW, WF-5620DWF şi WF-5110DW), lansată azi de Epson România, promite reducere a costurile operaţionale și a impactului asupra mediului.

,,Imprimantele şi multifuncţionalele A4 din această gamă oferă o reducere cu până la 50% a costurilor de printare pe pagină1 și un consum al energiei cu până la 80% mai mic în comparaţie cu imprimantele şi multifuncţionalele laser din aceeaşi categorie2. Un set de cartuşe de cerneală permite imprimarea a până la 4.000 de pagini, la viteze de până la 20 de pagini pe minut”, au anunțat compania.

Prețurile încep de la 1.630 lei pentru WorkForce Pro WF-5620DWF și ajung până la 2.934 lei pentru WorkForce DS-560.

Gamă de scanere WorkForce DS-560 şi DS-860/N oferă viteze de scanare de 65 pagini pe minut sau 130 imagini pe minut pentru scanarea duplex, chiar şi la 300 dpi. Modelul care se conectează în reţea oferă o interfaţă cu funcţie de scanare prin buton de comandă, permiţând configurarea şi optimizarea unor sarcini predeterminate. Astfel, diferitele tipuri de documente precum facturile, contractele sau chestionarele sunt stocate corect şi pot fi procesate automat. Alternativ, pot fi predefinite şi selectate cu uşurinţă şi opţiunile care permit scanarea şi trimiterea direct pe email sau pe Share Point a documentelor.

,,Țintim în perioada următoare sectoarele bancar, medical, juridic, cabinetele de avocatură şi sectorul public, având în vedere volumele mari de printare și de scanare de care au nevoie. Pentru aceste verticale lansăm și cele mai rapide scanere business, care pot fi integrate în orice sistem de gestionare a documentelor,” a adăugat Alina Silvestru.

Iar în ceea ce privește evoluția pieței de imprimante, ea crede că trendul din perioada 2012-2013, care s-a dovedit a fi unul de stabilitate, se va păstra și în viitor. ,,Nu cred că piața va înregistra creșteri majore în anii următori, cred că va fi o piață constantă, dar categoric va exista o repoziționare a nevoilor”, spune Alina Silvestru.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii