Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Elena Udrea și Dorin Cocoș - 500 Miliardari Ediţia 2011 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

Elena Udrea și Dorin Cocoș – 500 Miliardari Ediţia 2011

Dorin Cocos si Elena Udrea.jpg
Nume: Elena Udrea și Dorin Cocoș Avere: 11-12 milioane de euro Resedinta: București Domeniu/Companie: Imobiliare, hoteluri

Ministrul Turismului face ce face şi intră în atenţia publicului. Şi nu oricum, ci cu un scandal. De data aceasta a fost vorba despre o rochiţă buclucaşă. În ziua în care Guvernul anunţa îngheţarea salariilor pentru încă o bună perioadă de timp, Udrea apărea îmbrăcată cu o rochie semnată de o celebră casă de modă, Dolce & Gabbana, al cărei preţ era estimat undeva la câteva mii de euro. Ulterior, ministrul a încercat să motiveze alegerea vestimentară prin faptul că rochiţa înstelată a fost un cadou de la soţul său, Dorin Cocoş, şi, în plus, că este una dintre bucuriile pe care şi le permite.

„Am această bucurie, printre puţinele pe care le am, a hainelor pe care le port. Nu am copii, nu colecţionez tablouri, nu colecţionez case, nu mi-am schimbat maşina de nu ştiu când. La fel se întâmpla şi când eram la mama acasă şi, deşi erau vremuri mai dificile şi părinţii nu aveau venituri foarte mari, cu toate acestea, bucuria de a purta haine noi, elegante o aveam şi atunci“, declara Udrea la câteva zile după apariţie. Se ştie faptul că ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale deţine în şifonier o colecţie impresionantă de branduri de lux. Doar printre poşetele acesteia se numără mărci precum Louis Vuitton, Chanel, Dior, Gucci sau chiar Hermès.

Elena Udrea povestea în primăvara anului trecut cum problemele cauzate de criză nu o mai lasă să doarmă şi că până la finalul anului trebuie să achite integral un credit de 3 milioane de euro contractat în 2007 pentru achiziţionarea unui teren. Tot atunci, ministrul se plângea că, din blocul cu 12 apartamente construit în cartierul bucureştean Floreasca, a vândut doar trei apartamente. Acum, potrivit informaţiilor vehiculate în presă, se pare că familia Udrea-Cocoş ar mai avea de vândut doar vreo trei apartamente.

Vezi care era averea lui Elena Udrea și Dorin Cocoș în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii