Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 DPD România: „Piața de curierat va crește cu aproape 15% în 2017, până la 420 mil. euro” - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Bunuri de consum |
|

DPD România: „Piața de curierat va crește cu aproape 15% în 2017, până la 420 mil. euro”

La nivel de companie, în primul semestru al acestui an, DPD România estimează afaceri în creştere cu 20% şi 5 milioane de colete livrate.
Curier DPD

DPD România, una dintre cele mai mari companii de curierat expres și coletărie de pe piaţa locală, estimează o creștere cu 20% a cifrei de afaceri în primul semestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, şi peste 5 milioane de colete livrate, pentru aceeași perioadă.

Conform reprezentanţilor companiei, investițiile în platforma IT și rețeaua logistică planificate pentru anul în curs vor determina o creștere a calităţii serviciilor oferite de DPD.

Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de circa 25,5 milioane euro și un volum de colete transportate cu peste 30% mai mare decât în 2015. Factorii care au contribuit la această creștere au fost, pe de o parte, investițiile companiei în zona de sortare, respectiv dezvoltarea serviciului de livrare paleţi, dar și dezvoltarea puternică a segmentului de e-commerce din România.

Lucian Aldescu_CEO DPD Romania„Avem în plan, pentru 2017, noi investiţii în zona de IT şi software, ce ne vor permite o flexibilitate mai mare în dezvoltarea de servicii noi și va îmbunătăți calitatea operațională de livrare. (…) De asemenea, estimăm o creștere a volumului de colete internaționale, ținând cont de dinamica pieței și poziția brandului DPD la nivel global”, a declarat Lucian Aldescu, CEO al DPD România.

Curieratul va depăși 420 milioane euro în acest an

Referitor la piața de curierat din România, reprezentanţii DPD estimează o creştere de până la 15%, comparativ cu 2016.

„Chiar dacă cifrele oficiale nu sunt încă disponibile, estimarea noastră pentru 2016 este că piața de curierat a atins o valoare de 380 milioane de euro. Pentru 2017, prognoza noastră arată un plus de 12%-15%, până la o valoare de minim 425 milioane de euro. În continuare, vânzările online vor continua să joace un rol important în evoluţia curieratului local anul acesta”, a mai spus șeful DPD România.

Cu o echipă de peste 1.200 de angajați și francizori, DPD România livrează anual peste 10 milioane de colete.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii