Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Donald Trump a propus un proiect ambițios de reformă a Codului Fiscal în SUA - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Donald Trump a propus un proiect ambițios de reformă a Codului Fiscal în SUA

Donald Trump¸ preşedintele SUA, a propus reduceri importante de taxe, într-o reformă despre care administraţia sa spune că va alimenta creşterea economică şi va genera locuri de muncă şi prosperitate pentru clasa de mijloc a SUA, relatează Associated Press, conform NEWS.RO. Planul său i-a îngrijorat pe congresmeni, care se tem că deficitul fiscal va scăpa de sub control.
shutterstock_DonaldTrump

Planul prevede şi reducerea investiţiilor şi a taxelor pe avere pe care trebuie să le plătească cei bogaţi.

Oficiali din administraţie au dat asigurări că reforma Codului Fiscal va ajuta, în primul rând, clasa de mijloc și nu pe cei bogaţi.

Casa Albă nu a precizat cu cât vor scădea încasările bugetare federale în urma reducerilor, dar susţine că creşterea economică generată de reformă va reduce sau chiar elimina riscul unui deficit excesiv.

Oficiali din administraţie intenţionează să stabilească detaliile cu senatorii şi membrii Camerei Reprezentanţilor în următoarele săptămâni.

Aceasta ar urma să fie prima modificare majoră a Codului Fiscal al SUA din 1986 încoace.

Secretarul Trezoreriei, Steven Mnuchin, a explicat într-un interviu va reduce numărul cotelor de impozite pe venitul personal de la şapte la trei: 10%, 25% şi 35%. De asemenea, va dubla deducerea standard pentru cuplurile căsătorite, de la 12.000 la 24.000 de dolari. În plus, va păstra deducerile pentru donaţii şi pentru dobânzile plătite la credite ipotecare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii