Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Domo închide toate magazinele fizice - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Domo închide toate magazinele fizice

Domo, unul dintre cei mai mari retaileri IT din România își închide toate magazinele fizice, activând doar în online, conform Mediafax.
Kim_Koellner_CEO_Domo_1.jpg

Pe site-ul propriu, Domo prezintă reduceri de până la 90%, cu titlul „Dăm tot!”, oferta fiind valabilă în magazine între 13-30 noiembrie.

Retailerul electro-IT Domo, care a înregistrat la finele anului trecut o cifră de afaceri de peste 600 de milioane de lei, închide toate cele 75 de magazine fizice, păstrând doar operațiunile online. O mare parte dintre acestea au fost deja preluate de competitori, iar furnizorii de electronice și electrocasnice nu mai livrează marfă companiei care a trecut prin mai multe perioade dificile. Conform surselor presei locale, fosta companie care opera activitatea Domo avea probleme financiare și nu își plătea furnizorii.

Rețeaua de electroIT Domo a fost controlată de compania Family Home Concept (fosta Domo Retail SRL) până în primăvara acestui an, când a intrat în insolvență la cerere. În vară, entitatea juridică Domo Retail SRL, care opera activitățile magazinelor Domo și a domeniului domo.ro, a anunțat schimbarea numelui entității juridice, trecându-și, astfel, activitatea, pe o companie „curată”, fără probleme finanicare.

De-a lungul celor 20 de ani de activitate, retailerul electroIT s-a aflat în posesia mai multor proprietari, fonduri de investiții sau oameni de afaceri străini, businessul fiind fondat de familia de antreprenori Szarvadi din Covasna.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii