Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Documentarul despre Beyoncé, „Lemonade”, va fi difuzat pe HBO2 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Documentarul despre Beyoncé, „Lemonade”, va fi difuzat pe HBO2

HBO2 difuzează pe 18 iunie de la ora 20:30 documentarul „Lemonade”, la puțină vreme de la apariția celui de-al șaselea album, cu același nume, al artistei Beyoncé, lansat la 23 aprilie 2016, informează Media Expres.
HBO2

Regizat de Jonas Åkerlund, Dikayl Rimmasch și Beyoncé Knowles, filmul prezintă numeroase ipostaze ale lui Beyoncé, de la numere de dans realizate în studio, la secvențe filmate în America de Sud, imagini urbane de noapte, imagini de arhivă și filme realizate în familie.

Filmul, precum și melodiile de pe noul album care este și al doilea album vizual al artistei, tratează teme despre rasă, sex, putere, căsătorie, infidelitate, experiența femeilor de culoare din America și creșterea copiilor.

Albumul a fost inspirat de mișcarea Black Lives Matter. Mamele lui Trayvon Martin (Sybrina Fulton), Michael Brown (Lesley McFadden) și Eric Garner (Gwen Carr) apar în film alături de fotografiile fiilor lor decedați.

Melodiile de pe noul album „Lemonade” au influențe din numeroase genuri muzicale: pop, R&B, blues, rock, soul, funk.

VEZI BILANȚURILE EDITURILOR DIN ROMÂNIA ÎN 2015

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii