Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Doctolib se extinde pe alte piețe europene - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Doctolib se extinde pe alte piețe europene

Doctolib, start-up-ul fondat în Paris, care ajută pacienții să găsească doctori și să își facă programări, a primit suma de 20,5 milioane de dolari din partea unor business angels pentru a se extinde în șase țări europene, transmite venturebeat.com.
doctolib

Doctolib, al cărui cofondator și director executiv este Niox-Chateu, este principala platformă prin care pacienții își pot face pogramări medicale în Franța.

Platforma a fost accesată încă de la lansare de peste 5.000 de doctori și mai mult de 100 de clinici, căutate lunar de aproximativ două milioane de pacienți .

Competitorul Doctolib este ZocDoc, un serviciu de programări medicale din New York care a primit o finanțare de 130 milioane dolari în august și este evaluat la 1,8 miliarde de dolari. ZocDoc este accesibil, în special,  în Statele Unite, dar de asemenea s-a extins în India unde concurează cu Lybrate.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii