Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Discovery a anulat programul „Everest Jump Live” după o avalanșă tragică - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Discovery a anulat programul „Everest Jump Live” după o avalanșă tragică

Discovery Channel a anulat programul său cel mai important din 11 mai „Everest Jump Live” după ce o avalanșă pe muntele Everest a ucis 13 șerpași, la 18 aprilie, informează Media Expres.
everest_jump

Discovery și-a axat în România dar și în Centrul și Estul Europei promovarea grilei de programe din luna mai pe acest eveniment. Până la ora difuzării acestei informații compania nu a anunțat cu ce va înlocui programul.

Un purtător de cuvânt al Discovery din Statele Unite citat de realscreen.com a declarat că după tragedie și din respect pentru familiile celor decedați, rețeaua nu va mai continua evenimentul, adăugând că „ne gândim și ne rugăm la întreaga comunitate a șerpașilor”.

Discovey a anunțat un eveniment de două ore avându-l în centru pe săritorul cu costum cu aripi (wingsuit) Joby Ogwyn, ce plănuia un salt de pe muntele Everest la 11 mai, dacă vremea ar fi fost favorabilă. Ogwin era pe Everest la momentul producerii avalanșei, dar nu a fost rănit.

Echipele de ghizi șerpași – un grup etnic din Nepal care ajută în mod tradițional cățărătorii în ascensiunile pe munte – transportau echipamente pe muntele Everest, vineri, 18 aprilie, când a survenit avalanșa. Deși 13 trupuri au fost găsite, alți trei șepași sunt dați dispăruți. Patru supraviețuitori sunt internați într-un spital din Kathmandu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii