Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 DIGI Communications a anunțat preţul Ofertei Publice: 40 lei pe acţiune - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Burse |
|

DIGI Communications a anunțat preţul Ofertei Publice: 40 lei pe acţiune

Compania Digi RCS RDS a fost listată la bursă, iar oferta publică inițială a acțiunilor de tip B a fost dezvăluită recent.
digi-rds-rcs.jpg

Preţul stabilit în Oferta Publică de vânzare a acţiunilor Digi Communications este de 40 lei/acţiune, potrivit unui anunţ al companiei.

Un număr de 23.918.519 acţiuni de clasa B au fost oferite spre vânzare, reprezentând 25,6% din numărul total de acţiuni emise de Societate, cu excepţia acţiunilor proprii deţinute, fiind prezumată exercitarea opţiunii de supra-alocare de 10%, imediat după Admitere, conform companiei.

Serghei Bulgac, CEO al DIGI, a declarat: „Suntem foarte mulţumiţi de răspunsul puternic venit din partea investitorilor de retail şi instituţionali, încă de la momentul la care am făcut anunţul cu privire la Intenţia de Listare pe Bursa de Valori Bucureşti. Această Ofertă Publică Iniţială reprezintă un pas important pentru evoluţia DIGI, investitorii obţinând astfel acces la un lider atractiv în industrie, cu o creştere structurală stabilă. Suntem de părere că sprijinul puternic venit din partea investitorilor reprezintă un testimonial cu privire la soliditatea activităţilor noastre existente şi a perspectivelor noastre de creştere pe viitor. Aşteptăm cu nerăbdare admiterea la tranzacţionare preconizată pentru data de 16 mai.”

Se preconizează că tranzacţionarea necondiţionată a acţiunilor de clasă B a Societăţii va începe pe Bursa de Valori Bucureşti la data de 16 mai 2017.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii