Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Deputații au hotărât reintroducere contribuției de 4% din profitul din jocurile de noroc pentru fondul cinematografic - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Deputații au hotărât reintroducere contribuției de 4% din profitul din jocurile de noroc pentru fondul cinematografic

Deputații au hotărât pe 10 mai, în plenul Camerei, reintroducerea unei contribuții de 4% din profitul anual realizat din organizarea jocurilor de noroc pentru constituirea Fondului Cinematografic, informează Media Expres.

Camera Deputaților a fost cameră decizională, prevederea legislativă având denumirea „Proiect de Lege pentru completarea art. 13 din Ordonanţa Guvernului nr.39/2005 privind cinematografia”.

Noua prevedere legislativă completază alineatul (1) al articolului 13 din Ordonanţa Guvernului nr. 39/2005 privind cinematografia, prin inserarea unei noi litere, lit. e)., literă al cărui cuprins a făcut obiectul fostei litere f), normă ce a fost abrogată prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc.

Comisia pentru cultură a Camerei Deputaților a susținut, la rândul său, adoptarea proiectului de lege.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE SPORT ÎN APRILIE 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii